Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Post NL met tracking en aflevering zonder handtekening.  Via hun ontvangt u automatisch aan het eind van de dag een e-mail met daarin de track en trace gegevens van uw zending.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retour sturen van uw pakket

De voorwaarden voor retouren staan beschreven in onze algemene voorwaarden. Voor de complete beschrijving hiervan verwijzen u daarmee naar de algemene voorwaarden.

Retour aanvragen kunnen online worden gedaan wanneer u zich op de site aanmeld met uw accountgegevens. De zichtstermijn van kopen op afstand bedraagt 14 dagen en wij hanteren dit ook. Voorwaarde is wel dat u het product ongeopend retourneerd. Geopende verpakkingen worden niet geaccepteerd. 

Retouren zonder retournummer of zonder vooraf door ons geauthoriseerd te zijn, worden door ons niet in behandeling genomen. Wij accepteren hiervoor dan ook geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid. 

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij u binnen 14 werkdagen berichten over de afhandeling van uw retour.

Bij vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u schriftelijk contact op te nemen met onze klantenservice info@toysnl.nl